Njoftim: Probleme teknike

portali-malesia-org-headline1Njoftojmë të gjithë lexuesit e portalit, të gjithë ata të cilët ndoshta na kanë dërguar email, se gjatë 7 ditëve të fundit kishim probleme teknike të cilat mund të kenë ndikuar në mospranimin e emailave tuaj.

Problemi u shmang sot, dhe nëse jeni nga ata të cilët nuk kanë fituar përgjigje nga ana jonë, ju lutemi të na shkruani përsëri.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj.

MALESIA.ORG