Renditja e partive në fletët e votimit

fleta e votimitKomisioni Zgjedhor i Podgoricës ka publikuar shortin e renditjeve të partive në fletën e votimit për Komunën urbane të Tuzit.

Në fletën e votimit për KU Tuz subjektet politike do të renditën si më poshtë:

1. Koalicioni Shqiptar (Alternativa Shqiptare dhe Iniciativa Qytetare)
2. Koalicioni Për Tuzin Evropian – Milo Djukanovic (DPS, Partia Boshnjake, UDSH, LP, HGI dhe Lista për Tuz)
3.Koalicioni SDP – Pozitivna
4. SNP
5. Lidhja Demokratike në Mal të Zi

Zgjedhjet lokale mbahen me 25 maj.