KF “MALËSIA” fiton ftesë për pjesmarrje në turnamentin jubilarë në Stuttgard të Gjermanisë

10269371_667569456630784_3028004099987983213_n KF “Malësia” fiton ftesën për pjesmarrje në turnamentin jubilarë nderkombetarë në futboll “Sportshop ANTON Cup” që mbahet në Stuttgart të Gjermanisë.

Vlen të ceket se në kuader të aktiviteteve për afirmimin e sportit dhe parandalimin e narkomanisë KF”Malësia” është pjesmarrëse në gara dhe në manifestime vendore dhe nderkombëtare.

Në kuader të bashkëpunimit ndërkombëtarë dhe në frymen e luftës kundra rasismit në futboll edhe këtë vit kanë ftesë që që të jenë pjesmarrës në turnamentin prestigjioz nderkombëtar të futbollit i cili do të mbahet prej 8-10 korrik në Stuttgard të Gjermanisë ku pjesmarrës do jenë ekipet nga Italia. Austria, Gjermania, Belgjika, Franca, Hungaria, Zvicra, Holondia, Polonia, Kosova, Serbia, Bosna dhe Hercegovina.

Vitin e kaluar KF”Malësia” ishte pjesmarrëse po në këtë turnament, ku në konkurencën e mbi 110 skuadrave nga mbarë Europa KF”Malësia” arriti një rezultat të shkëlqyeshëm duke e nxënë vendin e 5-të dhe atë në konkurencën më Bayern Munchen, Stuttgard, Hofenhajn, Austri etj.

Siç na njofton trajneri i KF”Malësia” David Camaj, këtij viti ende nuk kan vendosur a do të marrin pjesë në këtë turnament për shkak se shpensimet janë të larta dhe KF”Malësia” gjindet në kushte të vështira financiare.

/Albert Camaj/

 

10269371_667569456630784_3028004099987983213_n