Gjeloshaj nuk jep mandatin e deputetit

Nik-GjeloshajBurime nga Koalicioni Shqiptar (PD, ASh, LDnëMZ) pohojnë se sipas marrëveshjes së koalicionit, Bardhit i takon gjysma e buxhetit që merr koalicioni, ndërsa Alternativa Shqiptare dhe Partia Demokratike e Fatmir Gjekës ndajnë mandatin e deputetit, shkruan Vijesti.

Deputeti i Alternativës Shqiptare (Ash) Nik Gjeloshaj nuk do ta lëshoj mandatin e deputetit liderit të LDnëMZ Mehmet Bardhit, sepse ajo nuk është parapa në marrëveshjen e koalicionit, tha po i njëjti burim.

Bardhi dje kishte deklaruar se ai do të zëvendësojë Gjeloshajn në vendin e deputetit në Kuvendin malazez. /MALESIA.ORG/