Kënga e re e Malësorit

malesor prenkocaj kenga e reKjo është kënga më e re e këngëtarit të mirënjohur Malësor Prënkoçaj kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.

“Kjo është dhurata ime për juve për 28 Nëntorin, datën e shenjtë dhe më të madhen për ne Shqiptarët”, shkruan Malësori në faqen tij në facebook.