Gjeloshaj nuk do të largohet nga parlamenti

Nik GjeloshajDeputeti i Alternatives Shqiptare Nik Gjeloshaj nuk do të tërhiqet nga parlamenti, pavarësisht kërkesës nga lideri i Lidhjes Demokratike Mehmet Bardhi, mëson “Vijesti” nga Koalicioni Shqiptar.

“Mandati i deputetit nuk është i uzurpuar dhe këtë Bardhi e di shumë mirë,” tha bashkëbiseduesi i kësaj gazetë.

Bardhi ka paralajmëruar mundësinë e ngritjes së padisë si shkak i refuzimit të Gjeloshajt për t’i liruar atij mandatin. /MALESIA.ORG/