Vizitë e menaxherit italian në KF Malësia (video)

19Se puna dhe sukseset e klubit të futbollit Malësia janë tashmë të njohura edhe në arenën ndërkombëtare, këtë më së miri e vërteton vizita e menaxherit nga Italia, Gabrielle Geretto.

Geretto i cili është menaxher i futbollit, në zbulim të talenteve të rinj, gjatë javës së kaluar ishte mysafir i klubit të futbollit Malësia. Qëllimi i vizitës së tij në klubin e Malësisë, ishte vlerësimi nga afër i disa futbollistëve të rinj që dalin nga radhët e këtij klubi.

Më poshtë mund të shikoni kronikën e përgatitur nga TV Boin:

14Foto: TV Boin