Simpoziumi Shkencor “Tuzi dhe Malësia Flasin Shqip”

tuzi malesia flasin shqipNën organizimin e Kolegjit FAMA nga Prishtina dhe Shoqatës Shqiptaro-Amerikane Malësia e Madhe – Detroit, do të zhvillohet në Tuz simpoziumi shkencor “Tuzi dhe Malësia flasin shqip”.

Simpoziumi zhvillohet ma 23.08.2015, me fillim në ora 9:00, në QKI Malësia në Tuz.

Në kuadër të aktivitetit në fjalë, do të bëhet edhe promovimi i botimit “Hoti në rrjedhat e shekujve”.