Lajmërim: 70-vjetori i vrasjes së Vasel Mirash Camajt dhe Patër Zef Tagajt

image1Familja Camaj nga Vuksanlekajt organizon shënimin e 70-vjetorit të vrasjes së Vasel Mirash Camajt dhe Patër Zef (Leonard) Tagajt, të shtunën, më 22 gusht 2015.

Përmbajtja e shënimi të këtij përvjetori:

Nisja për në Lugje të Thella nga oborri i Gjimnazit-Tuz, në orën 8 të mëngjesit;
Zbulimi i Pllakës përkujtimore në Lugje të Thella;
Ora përkujtimore në QKI Malësia pas kthimit nga Lugjet e Thella, rreth orës 11.

Jeni të mirëseardhur!
Familja Camaj