Shqipëria në evropian, feston edhe Tuzi-Malësia (video)

Tuz, 12.10.2015 – Festa vazhdon edhe sot në Shkollën e Mesme në Tuz. E kush më mirë se nxënësit, e ardhmja e vendit tonë!

_______________________________________________________________________

festa ne tuz 11 tetorTuz, 11.10.2015 – Fitorja e Shqipërisë ndaj Armenisë (0:3) dhe kualifikimi në evropian Francë 2016 ka gëzuar gjithë shqiptarët në të gjitha trojet dhe në diasporë. U festua në Tiranë, Prishtinë, Shkup, Tetovë, Ulqin dhe natyrisht edhe në Tuz të Malësisë.

Tifozat Kuq e Zi nga Tuzi-Malësia si çdo herë me organizimin e tyre e ndezën atmosferën në Tuz.