Programi për muajin nëntor në QKI „Malësia“ – Tuz

QKI-Malesia-TuzE shtunë, 07. nëntor 2015 ora 18:00
Ekspozitë e fotografive me tematikë „Trashigimia natyrore gjeografike e Malësisë” – OJQ „Labeatët“ – Tuz

E premte , 13. nëntor 2015 ora 13:00
Shfaqje për fëmijë „Shkolla e pyllit“
Teatri „Istref Begolli“ Pejë

E premte , 13. nëntor 2015 ora 19:00
Shfaqje teatrale për të rritur „Varri i qyqes“ e autorit Azem Shkreli.
Teatri „Istref Begolli“ Pejë

E diell , 15. nëntor 2015 ora 19:00
Mbrëmje folklorike“
SHKA „Besa“ nga Trijeshi dhe SHKA „Koha“ nga Dinosha me mysafirë

E mërkur , 25. nëntor 2015 ora 19:00
Koncert i muzikës klasike (violinë dhe gitarë)
M.Simoviq dhe G.Perishiq

E enjte, 26. nëntor 2015 ora 19:00
Këshilli kombëtar shqiptar (KKSH) organizon aktivitet me rastin e Ditës së Flamurit

E shtunë , 28. nëntor 2015 ora 19:00
Promovimi i librit „Hisja e Gjergj Kastriotit“ të autorit Martin Bojaj


Shërbimi informativ
QKI Malësia