Kontesti IQ – Forca: Të hënën seanca e fundit

Vasel-Sinishtaj-Nazif-CunguPara Gjykatës themelore në Ulqin të hënën, më 21 mars, duhet të përfundojë gjykimi sipas padisë të cilën Iniciativa Qytetare nga Tuzi e ka dorëzuar kundër Forcës së re demokratike, deklaroi për Portalin Ul-info avokati i Iniciativës Qytetare Dragan Soc.

Nga Iniciativa Qytetare pohojnë se Forca nuk ka respektuar marrëveshjen parazgjedhore të koalicionit në pjesën e cila ka të bëjë me një pjesë të mjeteve për fushatën zgjedhore, si dhe për dorëzimin e mandatit të deputetit në Kuvendin e Malit të Zi.

“Eksperti ligjor në fushën e financave ka përgatitur raportin dhe, sipas mendimit tim, çdo gjë është gati që të hënën të mbyllet ky proces”, theksoi Soc. /UL-info/MALESIA.ORG/