Fushatë humanitare në ndihmë të Muzeut Etnografik të Malësisë

Muzeu Etnografik i MalesisePara disa ditës është filluar një fushatë online në ndihmë të Muzeut Etnografik të Malësisë. Fushatën e ka iniciuar aktivisti me vendbanim në New York, z.Gjokë Gojçaj.

Për më shumë informata dhe për të dhënë kontributin tuaj, klikoni në linkun më poshtë:

https://www.gofundme.com/7wvtbdzw