Njoftim: Filmi dokumentar “Popullit tim” kushtuar Esad Mekulit

popullit timKëshilli Kombëtar i Shqiptareve në Malin e Zi në bashkëpunim me Qendrën për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave shfaqin premierën e filmit dokumentar “Popullit tim” kushtuar Esad Mekulit.

E premte me 6 maj 2016, ne ora 20.00

Galeria e Qendres se Kultures – Ulqin