U shfaqë programi kulturo-artistik “Së bashku ta ruajmë folklorin në Malësi”

20160514_202334

Tuz-Malësi (14/05/2016) – SHKA “Rapsha”, në bashkëpunim me QKI “Malësia”, organizuan program kulturo-artistik me moton “Së bashku ta ruajmë folklorin në Malësi”.

Në sallën e QKI “Malësia” në Tuz, e mbushur deri në vendin e fundit, shoqatat kulturo artistike nga Malësia shfaqën një program të pasur folklorik.

Përpos qytetarëve nga Malësia, të pranishëm ishin edhe mysafirë nga Shqipëria.

I pranishëm ishte edhe nënkryetari i Bashkisë së Malësisë së Madhe, z.Sytki Ndrecaj.

Para publikut u shfaqën SHKA “Rapsha”, Ansambli “Shqiponja”, SHKA “Besa” dhe SHKA “Dedë Gjo Luli”, ku me valle dhe këngë burimore argëtuan të pranishmit.

Se
publiku mbeti më se i kënaqur e dëshmuan edhe duartrokitjet e njëpasnjëshme.

Organizimi ishte në nivel, duke nisur nga moderatorja e programit e deri tek shfaqja e të gjitha grupeve.

Së bashku ta ruajmë folklorin në Malësi”, moto e qëlluar, andaj rrimë më shpresë që shoqatat tona kulturo-artistike do të vazhdojnë të kontribuojnë në ruajtjen dhe kultivimin e folklorit tonë autokton. /MALESIA.ORG/

20160514_201031

 

20160514_20042420160514_20155920160514_20203320160514_20313820160514_20431013240088_504344923106823_8732312656370516560_n