“Miss Bjeshka 2016”, organizuar në Koritë, me rastin e Ditës së festës së bjeshkatarëve, Shën Shtjefnit

IMG_3648

Më 03 Gusht 2016, nën organizimin e SH.K.A “Besa” në bashkëpunim me rininë e Kojës, u mbajt manifestimi, tashmë tradicional, Logu i bjeshkës, “Miss Bjeshka 2016” në Koritë të Malësisë.

Programin e përcolli një numër i konsiderueshëm shikuesish, të cilët fillimisht morën pjesë në meshën e shenjtë, e pastaj ndoqën manifestimin e organizuar nga SH.K.A “Besa” dhe rinia e Kojës.

Fjalën përshëndetëse në emër të rinisë së Kojës e mbajti z.Pero Kolçaj.

Këtij viti përzgjedhja për bukuroshen e bjeshkës nuk kishte karakter garues vetëm karakter revijal manifestativ me qellim qe ti kthehemi traditës së mëhershme.
Prandaj pjesëmarrëse për bukuroshet e bjeshkës ishin vetëm 3 vajza malësore. Ato ishin: Juliana Gojçaj, Laura Dushaj dhe Kristijana Junçaj

Në këtë eveniment  u zgjedh çifti vallëzues më i mirë, Daniel Ujkaj dhe Dijana Gjurashaj.

Vlen të ceket se dhuratat për bukuroshet e bjeshkës këtij viti i kishin siguruar Robert dhe Kristina Nikprelaj , gjegjësisht pronarët e argjendarisë “Robi”.

Programi vazhdoi me muzikë, ku të pranishmit i argëtuan këngëtarët: Lekë Dedvukaj, Kolë dhe Hanë Nikprelaj, Liria Dedvukaj – Sinishtaj, Shtjefen Ujkaj dhe Dj Mani.
A.Camaj

IMG_3625 IMG_3628 IMG_3631 IMG_3643 IMG_3644 IMG_3653 IMG_3658 IMG_3661 IMG_3666 IMG_3668 IMG_3671