Udhëzim: Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, viti akademik 2016/2017

universiteti i tiranesNga Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, njoftojnë se afati i aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, për kandidatët nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, fillon nga data 12 Gusht dhe zgjat deri më datë 19 Gusht 2016.

Të drejtë aplikimi kanë vetëm kandidatët të cilët notën mesatare e kanë nga 6 (sipas Vendimit: VKm_Nr_407_date_1_6_2016

Këtu mund të gjeni Udhëzimin e plotë për aplikim: Udhezimi nr 18 date 11 09 2016 troje+vecanta