Njoftim: Promovimi librit “Bajraktarët e Kojës gjatë shekullit XX – Prëtash Zeka dhe Gjokë Prëtash Ulaj”

promovimi librit bajraktaret e kojesTë mërkurën, me 24 gusht me fillim në ora 20:00 në QKI “Malësia” Tuz do të bëhët promovimi i librit “Bajraktarët e Kojës gjatë shekullit XX – Prëtash Zeka dhe Gjokë Prëtash Ulaj” të autorit Rrok Gjolaj.

Për librin do të flasin redaktorët: Prof. Dr. Frashër Demaj dhe Prof. Pjetër Ivezaj.

Organizatorët: Universiteti FAMA – Kosovë dhe Qendra Kulturo – Informative “Malësia” – Tuz

promovimi librit bajraktaret e kojes