Koncert në Tuz me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezes

koncert-per-nene-terezen-tuz-2016
Të enjten, më 8 shtator, në ora 20:00 Shoqata “Dedë Gjon Luli” organizon koncert në QKI Malësia në Tuz, ku do të marrin pjesë Shkodran Tolaj, Besiana Mehmeti dhe Nikollë Nikprelaj.

Koncerti organizohet me rastin e shpalljes shenjtëreshë të Nënës Tereze për të cilën Shoqata “Dedë Gjon Luli” ka organizuar 10 vjet me rrallë koncert me rastin e përvjetorit të lumturimit të saj.

Hyrja është gratis.

Ju mirëpresim!

Shoqata “Dedë Gjon Luli”