Orë përkujtimore në Ulqin për piktorin Gjelosh Gjokaj

gjelosh-gjokajj-633x358Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së piktorit Gjelosh Gjokaj, të martën, më 27 shtator 2016, në orën 11.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.

Piktori Gjelosh Gjokaj është Anëtar Nderi dhe laureat i Shpërblimit Vjetor të “Art Club”-it.