Sonte në mesnatë fillon heshtja zgjedhore

harta-trojet-shqiptare-nen-mal-te-zi-zgjedhjetHeshtja zgjedhore në prag të zgjedhjeve parlamentare në Malit të Zi do të fillojë sonte në mesnatë.

Zgjedhjet do të mbahen ditën e diel më 16 tetor.

Të drejt vote në Mal të Zi kanë 528 mije e 817 qytetarë.

Në zgjedhjet parlamentare do të marrin pjesë 17 lista zgjedhore, në mesin e të cilave janë 3 lista shqiptare; Koalicioni “Shqiptarët të vendosur” Forca-UDSH-ASH, Koalicioni Shqiptar “Me një qellim” PD-IQ-LDMZ-Perspektiva dhe Lista e Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve.

Vendvotimet do të hapen në ora 7 dhe do të mbyllen në orën 20.

Votuesit shqiptarë pritet të që votojnë për subjektet shqiptare. /MALESIA.ORG/