Edi Rama në Zonën e Debatit (VIDEO)

rama-zona-e-debatitA e bëri heroin apo tradhtarin Edi Rama me rastin e vizitave në Serbi?

Çfarë thotë ai për akuzat se në Beograd foli për diçka që nuk i takon?

Cili është komenti i kryeministrit shqiptar kur i thuhet se po manupulohet nga Vuçiq dhe Serbia?

Si e komenton ai debatin e ngritur rreth muhabetetve me homologun serb?

Çfarë thotë ai kur i përmenden marrëveshjet Shqipëri-Serbi?

Cila është e vërteta për rrugën Nish-Durrës?

A u desh të flasë patjetër për Trepçën Rama në Beograd?

Çfarë i thanë analistët Ramës rreth komenteve të tij?

Pse Rama nuk ka përgjigje në pyetjet rreth raporteve ekonomike Kosovë-Shqipëri?

Si reagon ai në lidhje me mosvizitat e nxënësve shqiptarë në Kosovë?

Cilat janë raportet e tij me Vetëvendosjen dhe presidentin Hashim Thaçi?

Kur do të largohet Edi Rama nga politika shqiptare?

Për këto dhe shumë çështje tjera të ngritura në përballjen e Edi Ramës me analistët e Prishtinës, ndiqeni Zonën e Debatit.