Negociatat: Nimanbegu nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi

genci-nimanbeguBartësi i i listës të Koalicionit “Shqiptarët të vendosur” (Forca-UDSH-ASH) Genci Nimanbegu pritet që nesër të zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi, shkruajnë mediet malazeze.

Siç thuhet, këtij koalicioni shqiptar do ti takojë edhe Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave.

Shqiptarët kanë kërkuar funksionin e nënkryetarit të Qeverisë, por fati i kësaj kërkese është i pasigurt”, shkruan “Pobjeda”.