Në Tuz do të festohet 13-vjetori i “Tifozave Kuq e Zi”

13-vjet-tkzGrupimi më i madh i tifozave të Kombëtares, “Tifozat Kuq e Zi” do të festojnë në Tuz 13-vjetorin e themelimit.

Kjo është hera e parë që në Tuz festohet përvjetori i TKZ-së.

Festa do të zhvillohet të shtunën, më 3 Dhjetor. /MALESIA.ORG/

Tags: , , ,
  • Sytki Ndrecaj

    Edhe unë deshiroj të bashkohem me Martin Uli dhe me gjithë bashkëmalësorët kudo që janë në urimin për 13 vjetorin e themelimit të Grupimit ” Tifozat Kuq e Zi ” në Tuz. Ky Grupim që drejtohet nga miku im Leon Gjonaj është krenaria jonë dhe të tillë do mbesin kurdoherë. Rroftë Grupimi ” Tifozat Kuq e Zi “. Me respekt Sytki Ndrecaj Koplik, Malësi e Madhe.

  • Sytki Ndrecaj

    Nderimi u takon edhe Ju miku e bashkëmalësori im Martin Uli. E jo vetëm Ju por gjithë bashkëmalësorëve tanë në Michigan e mbarë Amerikën që mbani gjallë vlerat më të mira malësore e mbarëshqiptare në Diasporë. Respekte nga Sytki Ndrecaj Koplik, Malësia e Madhe.