Probleme teknike, kërkojmë ndjesë

Të nderuer vizitor të portalit Malesia.Org ju kerkojmë ndjesë që për shkaqe teknike të cilat i kishim në portalin tonë, por edhe në mungesë të stafit, nuk ishim për një kohë me ju. Tani jemi në zgjidhjen e problemeve teknike dhe besoj që së shpejti do jemi në sherbimin tuaj.

Stafi i  Malesia.Org kërkon ndjesë lexuesve për këtë problem, ju dëshirojmë vit të suksseshem dhe ju falenderojmë për mirkuptimin tuaj!

Me nderime e respekt,

MALESIA.ORG