Ulqini në 550 vjetorin e vdekjes së Skënderbeut – Pamje mbresëlënëse (video)

Në vazhdën e aktiviteteve të shënimit të 550 vjetorit të krye-heroit kombëtar Gjergj Kastriotit – Skënderbeu, sonte Ulqini u “vesh” Kuq e Zi i shoqëruar me fotografi të Skënderbeut.

Ulqini, përkatësisht Kalaja e Ulqinit mori pamje mbresëlënëse, ku muri i kalasë mori ngjyrat e flamurit shqiptar dhe me pamje të Skënderbeut.

Ky gjest i ulqinakëve është për çdo lëvdatë! /MALESIA.ORG/