KKSH – Gjelaj sekretarë, Çunmulaj dhe Hoti nënkryetarë

Sot në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi (KKSH) të mbajtur në Tuz, janë zgjedhur sekretari dhe dy nënkryetarë të KKSH-së.

Sekretarë i ri i KKSH-së është zgjedhur Lindon Gjelaj.

Në këtë mbledhje u zgjodhën edhe dy nënkryetarë, Smajl-Maliq Çunmulaj nga Malësia dhe Iber Hoti nga Plava. /MALESIA.ORG/