KKSH – Reagim me rastin e vizitës së Amfilohijes Radoviq në Shas

Me rastin e vizitës së paralajmëruar të Amfilohijes Radoviq në lokalitetin arkeologjik të Shasit (komuna e Ulqinit), Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve i është drejtuar organeve kompetente të Malit të Zi. Shkresa i është drejtuar:

  • Kryetarit të Shtetit të Malit të Zi, z. Millo Gjukanoviq
  • Kryeministrit të Malit të Zi, z. Dushko Markoviq
  • Ministrit për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, z. Mehmed Zenka
  • Ministrit të Punëve të Brendshme, z. Mevludin Nuhoxhiq
  • Kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, z. Ivan Brajoviq
  • Nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, z. Genci Nimanbegu
  • Kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, z. Ilir Çapuni
  • Shefit të Policisë së Ulqinit, z. Sead Gjozoviq

Në vazhdim mund të njiheni me përmbajtjen e shkresës drejtuar Kryetarit të Komunës së Ulqinit, z. Loro Nrekiq.