Njoftim: “Aktori në kuti” shfaqet në Tuz më 21 shtator 2018

Aktori ne kuti” ne shenje te ketij Pervjetori te Dhjete shfaqet dhe prezentohet ne Tuz me 21 shtator 2018, me fillim në ora 20.

Ky vit Jubilar fillon prezentimin e saj me 22 prillne Festivalin Nderkombetar te Monodrames ne Bacau te Rumanise e cilesuar Shfaqje Nderi e Festivalit  si dhe ne Manifestimin Mbarekombetar“140 Vjetorin e Lidhjes se Prizrenit” me 13 qershor, ndersa  me 13  e 14 shtator 2018 ka nderin te shfaqet ne Teatrin “The Playground Theatre” ne Londer.

Aktori ne kutikete vit shenon 10 vjetorin  e sajne skene, duke u cilesuar nder shfaqjet me tesukseshme gjate ketyre viteve jo vetem ne Kosove po edhe me gjere

Gjate 10 viteveAktori ne kutimori pjese dhe u prezentua ne mbi 20 Festivale Mbarekombetaredhe Nderkombetare dhe njeherit duke u nderuarme po aq Cmime e Nominime Prestigjioze.

Cilesohet nder shfaqjet me te sukseshme jovetem ne Kosove dhe trojet shqiptarepo edhene Skenat Nderkombetare.

Aktori ne kutieshte realizim i ShtepiseTeatrore Filmike AKT e cila eshterealizuar ne tekst, regji dhe interpretim teMentor Zymberaj

Bashkepuntoret tjere ne realizim te kesajshfaqje jane

Zeni Ballazhi, skenograf dhe kostumograf

Andin Randobrava & Astrit Pallaska, muzikae shfaqjes

Skender Latifi, dizajni i dritave

Rudina Berdynaj, koreografi

Mirak Zymberaj asistentkordinator ishfaqjes.

 

Sektori informative i QKI “MALËSIA” TUZ

Samir Beqaj