Urime 28 Nëntori, Dita e Flamurit

28 Nëntori i vitit 1912 është dita kur shqiptarët nga të gjitha trojet shqiptare, të bashkuar në Vlorë, shpallen Pavarësinë e Shqipërisë.

Edhe pse të ndarë në gjashtë shtete, 28 Nëntori është dita që bashkon gjithë shqiptarët, festa më e madhe e kombit tonë.

Gjithë shqiptarëve, kudo që ndodhen, në çdo cep të botës, Gëzuar 28 Nëntorin, Ditën e Shpalljes së Pavarësisë – Ditën e Flamurit.

Qoftë e bekuar Shqipëria dhe populli shqiptarë!

Malesia.Org