Lajmërim: Shoqata “Malesia e Madhe” nga NY, do të mbaj kuvendin zgjedhor

Lajmërojme të gjithë anëtarët , donatoret dhe te gjithë të interesuarit se Shoqata MALËSIA E MADHE NY do të mbaj kuvendin zgjedhor , me 16 dhjetor , 2018 , duke filluar prej ore 2 pm në ​restorantin e vllazërve Lucan në këtë adrese : 160 Marble Ave Plleasantville,NY 10570
Pjesëmarrja juaj është shumë me rëndesi mbasi me këtë rast do të zgjedhen anëtarët e ri të Këshillit Drejtues për mandatin dyvjecar .
Shoqata ka nevojë për energji dhe ide të reja . Qëllimi dhe misioni është të ruaj dhe kultivojme gjuhën dhe kulturën tone këtu në SHBA , por në të njëjtën kohe të ndihmojme vëndlindjen .
Malësia ka nevojë për ne , e ne këmi detyrim ndaj Malësisë .
Të bashkuar do ta kemi më të lehte në ruajtje dhe kutivimin e vlera tona dhe ndihmat për Malësinë do të jenë më të mëdha .
Në kuvend do të raportojme për punën dhe kontributin e shoqatës . Ju përshëndesim me shprese se do të shihemi në kuvend .
Me Rrespekt :
Kryesija e Shoqatës Malësia e Madhe NY