Labinot Tahiri: Votoni për të ardhmen e Malësisë shqiptare

 

Deputeti në Kuvendin e Kosovës, z. Labinot Tahiri, mbështet Forumin Shqiptar.

Po ua kujtojë këtë trim të madh shqiptarë,Dedë Gjon Luli, i cili bënte dhe i donte shqiptarët sëbashku për të mirën e Malsisë , dhe për të mirën e Shqipnysë!

Pra të dashur vëllezër Malësorë,

E gjithë shqiptaria i ka sytë nga Ju!
Malësia dhe Malësorët gjatë gjithë historisë e kanë dëshmuar se i takojnë trungut të pandarë shqiptarë. Kemi besim të plotë që ju do ta çoni në vend amanetin e Dedë Gjon Lulit. Momenti historik për ju ka ardh që vështirë se mund të përsëritet ma!
Andaj ju lus që me datën 3 mars, votoni për vetën tuaj, votoni për të ardhmën e Malësisë shqiptare!
Kam besim të plotë tek Ju, sepse pa Malësi nuk ka shqiptari.

Me dashuri për ju , Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

Sonte do të futem edhe live për të i mbledhur shqiptarêt e malesisë sebashku që të loboni për të mirën e juaj.🇦🇱🤝