Federata Pan-Shqiptare e Amerikës “Vatra”, uron fitoren e Forumit Shqiptar

-Urime Forumit Shqiptar për Fitoren në Komunën e Tuzit. Festa e fitores mbaroi. Drejtuesit e rinj të Komunës të tregojnë profesionalizëm dhe ndershmëri në kryerjen e detyrës, larg korrupsionit administrativ e politik dhe të sigurojnë një shërbim të denjë për të gjitëh qytetarët e Komunës, pavarësisht kombësisë.

– Për Diasporën,që rriti entuziazmin në ditën e votimeve, Vatra mendon se tash fillon kontributi real: Investime dhe mbështetje reale në Tuz, që të mos zhgënjehen votuesit e të mos vazhdojë boshjatisja e Trojeve Shqiptare!

Federata Pan-Shqiptare e Amerikës “VATRA” e ndoqi nga afër ecurinë e fushatës së Kualicionit shqiptar, të bashkuar rreth”Forumit Shqiptar” në përbërje të të cilit lidhën”Besën” për fitore: Alternativa Shqiptare, Aleanca Demokratike e Shqiptarëve dhe Bashkimi Demokratik Shqiptar. Vatar e përkrahu këtë bashkim që në nisje dhe ndjehet mirë që parashikimi i saj u konkretizua me fitore. Shefi i Kabinetit të Kryetarit të Vatrës Dr. Pashko Camaj, anëtar edhe i këshillit Kombëtar të Vatrës, përfaqësoi Vatrën në zgjedhjet e së djelës në Komunën e Tuzit. Kjo fitore tregoi se sa i domosdoshëm dhe sa efektiv është bashkimi i partive shqiptare që veprojnë në Mal të Zi dhe kudo në trojet etnike ku jetojnë shqiptarët jashtë trungut të Shqipërisë Londineze.
Vatra këshillon drejtuesit e ri të Komunës që tregojnë profesionalizëm dhe ndershmëri në kryerjen e detyrës, larg korrupsionit politik e administrativ si dhe të sigurojnë një shërbim të denjë për të gjithë qytetarët e Komunës së Tuzit, pavarësisht kombësisë. Vetëm ëkshtu ata do të fitojnë besimin edhe të votuesëve kundër.
Për Diasporën,e cila duhet përgëzuar për pjesmarrjen dhe rritjen e entuziazmit në ditën e votimeve, VATRA mendon se tash fillon kontributi real: Investime dhe mbështetje reale në Tuz, me qëllim që të mos zhgënjehen votuesit e të mos vazhdojë boshjatisja e Trojeve shqiptare!
Federata Pan- shqiptare e Amerikës “VATRA”
Nju Jork, 4 Mars 2019