Privatizohet KF Deçiq, me pronarë vëllezërit Dreshaj

Siç mësohet jozyrtarisht, Klubi i futbollit Deçiq është në proces të privatizimit, dhe sipas këtij informacioni, pronarë të klubit do të jenë Viktor dhe Leon Dreshaj.

KF Deçiq nga ky vit ishte në pronësi të Komunës së Tuzit.

Aktualisht klubi i Malësisë është në Ligën e Dytë të Malit të Zi. /MALESIA.ORG/