Shoqata ”Malësia e Madhe” nga New Yorku, zgjodhi kryesinë e re

Shoqata ” Malësia e Madhe”e New Yorkut , me datën 16-prill 2019 mbajti zgjedhjet e rregullta të cilat mbahë cdo dy vjet, dhe me kët rast zgjodhi kryesinë e re të perbërë nga 25 anëtarë të këshillit drejtues.

Per Kryetar u zgjodh Nikoll Junçaj , nënkryetarë Senad Lulanaj dhe Vasel Ulaj, sekretar Fikret (Kiko) Çelaj, kurse arkatar Mark Berishaj.