Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj (VIDEO)

Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të zi? Cili është projekti që synon asimilimin e tyre? Si humbën zona të tëra në Plavë dhe Guci? Çfarë fshihet pas dërgatave serbe në Shas, Rumi, por edhe në Shqipëri?

Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të ciklit ”Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema