Gjeloshaj në Prishtinë për 20-vjetorin e hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë

Kryetari i Komunës së Tuzit, z.Nik Gjeloshaj ishte i ftuar sot në Manifestimin madhështor-Ceremoninë shtetërore për Shënimin e 20- vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë, e shënuar si Dita e çlirimit të Kosovës!

Mysafir special të kësaj ngjarje ishin, Presidenti i 42-të i SHBA-ve, Bill Klinton, ish Sekretarja e Shtetit, Madeleine Albright, ish Gjererali i NATOS, Wesley Clark, zëvendësndihmës sekretarit i SHBA-ve, Matthew Palmer si dhe shumë figura me vlerë, të njohura botërisht!

Kryetari Gjeloshaj përcielli mesazhet dhe urimet më të ngrohta zyrtarëve të lartë dhe popullit të Kosovës, nga qytetarët e Komunës së Tuzit dhe shqiptarët në Mal të Zi!