Muriqan – Diskriminim ndaj shtetasvë nga Kosova, veturat e Shqipërisë kalojnë pa problem

Kolona të gjatë janë krijuar në pikën kufitare Muriqan, që lidhë Kosovën me Shqipërinë dhe Malin e Zi.

Siç mëson portali Malesia.Org, pritjet janë duke shkuar deri në 3 orë.

Ndërsa, mësohet se diskriminim i madh po bëhet ndaj veturave me tabela të Republikës së Kosovës, kurse ndryshe është duke u vepruar me veturat e shtetasvë nga Shqipëria, shkruan portali infoshqip.me, raporton portali Malesia.Org

Sipas portalit në fjalë, automjetet me tabela shqiptare kalimin e këtij kufiri po e bëjnë pa asnjë pritje të vetme.

Malesia.Org