Malësori publikon këngën e re “Llafe Llafe”

Këngëtari i mirënjohur Malësori, prezanton projektin e ri muzikor të titulluar “Llafe llafe”.áKënga “Llafe llafe”, është një këngë ritmike dhe dinamike e cila i përshtatet stinës së verës. Teksti dhe muzika janë realizuar nga Ilir Berani, orkestrimi nga Miti Geci, ndersa video klipi është realizuar nga Pixels production nga Prishtina.

Video klipi është realizuar në Prishtinë.

Albert Camaj