Përsona të paidentifikuar, dogjën pasurinë e familjes Gjonbalaj

Para dy netëve, përsona të pa identifikuar i vunë flakën objektit modern për mbajtjen e demave për mish, të familjes Gjonbalaj, në Vuthaj-Guci.
Edhe pse dëmi është tejet i madh dhe kalon shumën 150 mijë euro, si edhe për kundër faktit se egzistojnë dëshmi mbi përsonat e dyshimt, policia e as përsonat tjer kompetent nuk kanë marrë farë masash, shprehet për portalin tonë, pronari Kreshnik Gjonbalaj.
Sipas disa shkrimeve në faqe të facebook, në të cilat Kreshniku ka qajse, familja Gjonbalaj, kohëve të fundit ka pasur kërcnime direkte.
Malesia.Org
Foto, para digies së objektit