Shkarkohen anëtarët e mëparshëm të Kuvendit të KF “Deçiq, emërohen antarët e ri

Kuvendi i Komunës së Tuzit, në seancën e sotme shkarkoi antarët e më parshëm të Kuvendit të klubit të futbollit “Deçiq”.

Për anëtarë të ri të Kuvendit të klubit të futbollit  “Deçiq” emëroi:
Leon Dukaj, Emin Palaj, Gjeto Vulaj, Nikollë Sinishtaj, Nexhad Krniq dhe Anton Gjonlekaj