Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, uron bashkëkombasit për Ditën e komunës së Tuzit

Kryeministri në detyrë i Kosovës Ramush Haradinaj, uron qaytetarët e Malësisë me rastin e Ditës së Komunës.

Lexoni postimin e plotë të Haradinaj

Në përvjetorin e parë të themelimit të Komunës së Tuzit, me dëshirat për progres dhe mirëqenie të vazhdueshme, uroj të gjithë bashkëkombasit në Mal të Zi, shqiptarët e Malësisë së Madhe, kryetarin e parë Nik Gjeloshaj dhe të gjithë ata që kanë bërë përpjekje për këtë të drejtë dhe arritje historike për mbarë kombin.

RH