Drejtoresha e Sekretariatit të Unionit të Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon znj. Andriola Morina Kambo, vizitoi komunën e Tuzit

Kryetari i komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj priti sot në takim, drejtoreshën e Sekretariatit të Unionit të Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon znj. Andriola Morina Kambo, me të cilën biseduan për projektet dhe mundësitë reale përmes të cilave do të ndikojnë drejpërdrejtë në cilësinë e jetës së qytatarëve në komunat tona!
Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon, ka si qëllim të bashkëpunojë në një program të vetëm në fushën e punësimit përmes kulturës dhe trashigimisë kulturore.