Berishaj zhvilloi takim me drejtorin e parqeve nacionale

Drejtori i Organizatës turistike të Tuzit, Leon Berishaj zhvilloi sot një takim miqësor me drejtorin e parqeve nacionale në Mal të Zi, z. Elvir Klica si dhe ndihmës drejtoreshën znj. Nela Veshoviq.
Gjatë këtij takimi u bisedua për valorizimin dhe nxitjen e liqenit të Shkodrës në kuadër të turizmit 12 mujor.
Ajo që duhet potencuar gjatë këtij takimi është mundësia e projektit të një info-puktit si dhe trajtimi i manifestimit “Ditët e Malësisë” i cili do të organizohet vitin që vjen.