Ambasada e RSH në Podgoricë, hap librin e ngushëllimeve për viktimat e termetit

Te nderuar bashkekombas!

Me Vendim te Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise, data 27 nentor 2019 shpallet Dite Zie ne Republiken e Shqiperise.

Libri i ngushellimeve per te gjithe jetet e humbura ne kete fatkeqesi natyrore do te hapet ne Ambasaden e Shqiperise ne Podgorice ne datat 27 dhe 28 nentor 2019 ne oraret 12.00 – 17.00 si dhe do te pranohen dhe mirepriten edhe ne adresen elektronike Condolences@mfa.gov.al

Ambasada e Shqiperise ju shpreh mirenjohje per mesazhet tuaja te ngrohta dhe solidaritetin e treguar per shtetin ame dhe te gjithe familjet e demtuara.