Lekë Dedvukaj dhe Elvira Fjerza publikojnë këngë së bashku

Këngëtari i njohur  nga Malësia, Lekë Dedvukaj dhe këngëtarja Elvira Fjerza, kanë publikuar këngën e tyre më të re me videoklip të titulluar “vajzë e re”.

Kjo nuk është hera e parë që Dedvukaj ka sjell këngë bashkë me të tjerat këngëtare, prandaj edhe ky projekt pritet ta ketë suksesin e atyre paraprak.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën dhe ta shihni klipin e ri.

Albert Camaj