Urime Vitin e Ri 2020

Gjithë qytetarëve të Malësisë dhe gjithë shqiptarëve kudo gjinden në botë, Urime Vitin e Ri 2020.

Me shpresë se Viti 2020 do të dallohet për hapa pozitiv në të gjitha segmentet e jetës shoqërore, kombëtare e politike, me më shumë mirëkuptim e tolerancë për njëri-tjetrin, bashkëpunim e unifikim si në rrethin shoqëror edhe në atë politik. Shëndeti, fati e mbarësia qofshin gjithmonë pranë.
Gëzuar 2020.

Malesia.Org