Shoqata “Malesia e Madhe” në Michigan organizon darkë për grumbullimin e fondeve për Malësi

Lajmrojm të Gjithë komunitetin tone, si dhe donatoret, dashamiret dhe perkrahesit e shoqates atëdhetare “Malesia e Madhe”në Michigan se me daten 23 shkurt 2020 në ora 7 te mbramjes ne Qendren Kulturore pran kishës së “Shen Palit”ne Rochester Hills, shoqata do të organizojne darken Tradicionale (te 15-ne me radhe) me moton “SE BASHKU TA NDIHMOJM MALESIN”..Qellimi I kesaj mbramje eshte grumbullimi I fondeve per nevoja te ndryshme ne Malesi.
Gjate ketyre viteve kemi ndihmuar familjet me te ardhura te uleta ekonomike,persona te semure dhe te pa afte per pune, studentet e dalluar qe nuke kane mundesi ekonomike per shkollim, si dhe kemi perkrahur aktivitetet e ndryshme kulturo-historike ne Malesi e me gjere. Me sa mundesi qe kemi pature kemi qene kurdoher prane Maleisise me nevoja te ndryshme..e kjo esht edhe motoja jone..e sidomos esht I pamohueshem kontributi qe shoqata jon dha per fitoren historike te Komunes se Malesis..me 3 marse te vitit 2019..
Kjo darke do te shtrohet falas
Pjesmarrja juaje e nderon dhe e ndihmone qellimin e kesaj mbramje, qe te gjithe se bashku te kontribojm dhe te rrisime fonde dhe ndihma per ata qe kane nevoje per ne. Per ata qe per arsye personale nuke mund te marrin pjes ne kete mbramje,kontributet e veta munde ti dergojn ne posten e shoqates, ose anetareve te kryesis se shoqates..
Adressa e shoqates eshte;
Malesia e Madhe 49920 van dyke Shelby Twp Mi 48317
Ose tel: kryetarin; Ruzhdi Gjokaj 248-842-3746 ose arkataret
Zef Ivanaj 586-604-6738 dhe Arben Gjokaj 586-489-6300
Mirupafshim ne ket aktivitet te Malesis ne Michigen..