Shpuza qyteza shqiptare ku nuk ka më shqiptarë. Si u zhdukën? – Gjurmë Shqiptare

Zbuloni qytezën e Shpuzës, dikur plotësisht shqiptare e ku sot nuk ka më shqiptarë. Ku ndodhet dhe si u zhdukën shqiptarët? Fakte tronditëse…

Dokumenta e dëshmi të forta për një zonë ku shqiptarët u zhdukën? Për këtë zonë nuk ka as një studim të vërtetë e për të cilën autoritetet nuk flasin kurrë….

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit “Gjurmë Shqipare”, të gazetarit Marin MEMA! 👇

Malesia.Org