Karnevali “Koret 2020” Vallëzim nën maskë

(24.02.2020) – Karnavalet “KORET” 2020, për të 25-vit me radhë po zhvillohen këto ditë në Malësi.
Të hënën në mbrëmje, në restorantin Troja në Tuz u zhvillua nata e katërt e karnavaleve, “Vallëzim nën Maskë”.

Maska kishte të karaktereve të ndryshme dhe mjaft interesante.

Ishte një natë e bukur, përplot të rinj, të cilët u argëtuan duke vallëzuar me muzikë nga dj Buqi.

Tri maskat më të bukura dhe maska speciale të cilat i përzgjodhi juria ishin:
1. Rojtarët
2. Çifti i vdekur
3. La Casa del papel
 
Maska speciale: Corona virus
Albert Camaj
NR 1
NR 2
NR 3
Maska Speciale